NAUTICAL management & SAFETY THOLEN
Ter land, op zee of in de lucht, SAFETY first!
 
 
 

De zwemtocht Stavenisse naar Sint Annaland 2020 ging wegens drukte binnen ons bedrijf en de Corona crisis niet door helaas. Natuurlijk proberen we 2021 weer de organisatie te zijn. 

De zwemtocht is ook dit jaar weer achter de rug. Dit was de derde goede doelen zwemtocht door ons georganiseerd. Het was spannend of de tocht zou doorgaan omdat er eerst veel wind en regen voorspeld werd. Vrijdag leek dit allemaal mee te gaan vallen en besloten we dus in overleg met de schippers van de boten, de tocht toch niet te cancelen. Zaterdag bleek de wind en golven inderdaad erg mee te vallen, al kwamen daardoor de opklaringen helaas ook enkele uren later dan verwacht, of bleven langer hangen. Voor de zwemmers maakte het niet zoveel uit, al was het zicht tijdens de zware buien niet al te best. Voor de open boten en de vrijwilligers aan de wal was het best afzien. De muzikanten konden gelukkig enigszins droog onder de tenten schuilen en ging zelfs dat ook nog door. 

Wederom is deze dag volledig door vrijwilligers gedaan. Rond de 30 vrijwilligers en 26 muzikanten hebben hun eigen tijd, spullen, en brandstof voor de boten en pendel-auto's, opgeofferd om deze dag tot een succes te maken. Een klein bedankje in de vorm van een mini flesje wijn of reep chocolade was het enige wat ze hiervoor terug hebben gekregen! Daarom petje af voor al deze vrijwilligers.

Dit jaar hebben we geen zakelijke sponsors benaderd om dit evenement te steunen. Wel zijn er een aantal zakelijke sponsors die materiaal hebben gesponsord, zoals voedsel, aggregaat, tenten, boten, brandstof enzovoort. Naar schatting hebben we een 1400-1500 euro op kunnen halen voor ons goede doel dit jaar, Zorgboerderij Equimio te Sint Annaland. Dit is na aftrek van wat kosten zoals de aanschaf van de medailles, niet gesponsorde voedsel en presentjes voor de vrijwilligers, de evenement verzekering en de vergunningen, en de aankoop van sponsorboekjes. Elk jaar zoeken we een kleinschalig goed doel uit de regio uit, die zich inzetten voor anderen zonder directeuren met torenhoge salarissen.

Voor de derde keer op rij is het ons niet gelukt om de warme soep klaar te hebben bij aankomst in Sint Annaland. Alles was aanwezig, maar door de regen ging het opruimen te Stavenisse en opbouwen te Sint Annaland veel trager dan gepland, en kwamen de eerste zwemmers al binnen voordat het aggregaat gestart was en het water heet was. Voor volgend jaar is dit natuurlijk onze top prioriteit. Verder bleken 2 pendel auto's onvoldoende. Er waren nog een aantal last minute inschrijvingen waardoor het aantal zwemmers flink hoger lag dan verwacht. Gelukkig hebben een aantal omstanders geholpen door te rijden.

Aangezien dit evenement groeiende is, eerste jaar 40, vorig jaar 50, en dit jaar 60 (zelfs 70 inschrijvingen waarvan 10 afgemeld) moeten we het aantal vaste vrijwilligers uitbreiden om alle tekortkomingen en leermomenten van afgelopen jaren te verbeteren. We zitten er aan te denken om in de ochtend op de haven van Stavenisse wat extra (natte) activiteiten te organiseren, en na de tocht een officiële afsluiting te organiseren met zwemmers, vrijwilligers en organisatie, onder het genot van een drankje. Hierbij zouden we dan ook de snelste 3 zwemmers hun prijs kunnen overhandigen zover deze dan nog aanwezig zijn.
Verder denken we er over om af en toe een jaar te pakken waar Sint Philipsland de eindbestemming is!

Let op, het blijft een zwemtocht voor het goede doel, en geen wedstrijd. Officiële tijden worden niet door de organisatie gemeten, en zal in de toekomst ook niet gebeuren. 

Natuurlijk hopen we dat u er volgend jaar weer bij bent als zwemmer of vrijwilliger. De zwemmers zijn op financieel gebied, met dit jaar ruim 20 euro gemiddeld aan inschrijf + sponsorgeld onmisbaar voor dit evenement, dit geld ook voor al de vrijwilligers en bedrijven die mee hebben gedaan.

Een speciaal woord van dank voor muziekvereniging Euterpe. Deze hebben ook dit jaar ondanks de regen gewoon meegedaan, volgens velen geven deze een speciale meerwaarde aan ons evenement. Ik kan ze dan ook niet genoeg bedanken voor hun vrijwillig optreden en hoop ten zeerste dat deze de komende jaren wederom aanwezig zullen zijn.

Allen tot volgend jaar en nogmaals bedankt.

De organisatie


Zaterdag 17 augustus 2019 is het weer zover! We gaan weer zwemmen van Stavenisse naar Sint-Annaland onder professionele begeleiding. Het is weer volledig ten bate van het goede doel, dit jaar Equimio. Meer info vind u onderaan in het draaiboek. Hieronder kunt u zich (weer) aanmelden als sponsor, zwemmer en/of vrijwilliger.       Volledig draaiboek Zwemmen van Stavenisse naar Sint Annaland

Wanneer:

Zaterdag 17 augustus 2019, van 11:30 tot uiterlijk 13:30 inschrijven en betalen Packhuys Stavenisse. Dit restaurant bevindt zich op de haven van Stavenisse, aan het begin van de veerweg. 13:30 allen verzamelen op het Veer Stavenisse. Na een (veiligheids)briefing volgt een warming-up door bootcamper Mirjana Schaap en gaan de schippers naar de boten. Na het Nederlands Volkslied gespeeld door Euterpe, volgt de warming up, rond NAP-0 stand rond ongeveer 14:00 vertrekken de eerste zwemmers. 


Waarom:

Het goede doel van dit jaar is EQuiMio. Deze zorgboerderij bestaat sinds 1 januari 2010 en biedt al meer dan 10 jaar therapie, coaching en begeleiding met paarden. Hiermee helpen zij mensen met een licht verstandelijke beperking en mensen met psychiatrische problemen. Deze mensen krijgen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op allerlei vlakken. Met behulp van de Stichting 'Geef mensen de Kans' wordt een netwerk opgebouwd, waardoor ook mensen die niet of niet volledig in aanmerking komen voor vergoeding een kans krijgen. Zo krijgen zij ook de hulp en zorg die zij nodig hebben. Met deze sponsortocht willen we zoveel mogelijk geld ophalen ter ondersteuning van deze onderneming. Volgend jaar of volgende keer zal het weer een ander goed doel zijn. Vorig jaar was het voor het watersnoodmuseum en in 2017 het opknappen van de PKN kerk te Stavenisse. 

Adres EQuiMio: Annavosdijk 6, 4697 PB Sint-Annaland


Waar:

De startlocatie is aan het einde van de Veerweg van Stavenisse. Hier verzamelen de deelnemers en vrijwiligers zich en kunnen een gratis broodje eten of iets drinken (bonnen verkrijgbaar). Omstanders/supporters kunnen hier tegen vergoeding een hapje, een drankje of een ijsje kopen ten bate van het goede doel. Officiële afstanden zijn 1 - 2,5 - 4,5 en 7,8 kilometer, eindpunt is strandje Sint Annaland. Hier worden de zwemmers opgevangen met versnaperingen en warme bouillon/soep. Vrijwilligers/zwemmers kunnen hier ook weer een gratis bakje koffie halen bij Restaurant de Deu braek op camping Krabbenkreek. Omstanders kunnen hier ook koffie kopen en bate van het goede doel. Aan dit strandje staat ook een tent om af te melden, een EHBO team en 2 toiletten. Om de 20 minuten is er vervoer terug naar Veer Stavenisse. De deelnemers kunnen zichzelf ook door vrienden of familie terug naar Stavenisse laten rijden. Als de laatste zwemmer terug is volg hier de afsluiting rond 1830. 


Hoe:

De deelnemers laten zich per gezwommen kilometer sponseren door hun familie, bedrijven of op andere manieren. De deelnemers gaan rond 14:00 op het veer te Stavenisse te water en zwemmen tussen de wal en de groene boeienlijn richting Sint Annaland. Tussen Stavenisse en Sint Annaland zijn er meerdere mogelijkheden om aan de wal te gaan en er mee te stoppen, zodat er verschillende afstanden mogelijk zijn. De deelnemers worden daar opgevangen en terug naar het Veer te Stavenisse gebracht indien deze zelf geen vervoer hebben.


Regels

1.Minimale leeftijd voor de deelnemers is 6 jaar. Onder de 18 jaar is toestemming van de ouders vereist.

2. Bij een watertemperatuur onder de 16 graden is een wetsuite vereist, deze worden niet verstrekt door organisatie. Bus vaseline staat gereed om in te smeren tegen koude. Alle deelnemers dragen een kleurrijke badmuts, opvallend op het blauw/groen zeewater, en een zwemboeitje, (vosje) of safeswimmer is verplicht. Eventueel zijn deze te gebruiken tegen geringe prijs, of te koop, 12 euro voor de safeswimmer en 5 euro voor de badmuts. (ten bate van goede doel)

3. Deelname is geheel op eigen verantwoording.

4. Alle deelnemers zijn ondergeschikt aan de Veiligheidsmensen, en deze zijn ook bevoegd om deelnemers bij twijfel uit het water te halen.

5. Deelname gebeurt volledig voor eigen risico. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor onverwachtse calamiteiten of medische problemen die eventueel ontstaan kunnen.

6. De zwemtocht begint 1400, en eindigt 1800. Resterende zwemmers worden opgehaald door de reddingsboten of veegboten.

7. De deelnemers mogen tijdens de tocht bij hevige dorst of honger gelimiteerd wat te eten of drinken vragen aan de bemanning van de reddingsboten.

8. De deelnemers zijn verplicht vooraf in het Packhuys te Stavenisse zich aan te melden en het inschrijfgeld te voldoen, voor de tocht een briefing te volgen, en zich na de tocht weer af te melden bij de organisatie of Boten/EHBO-ers. Het sponsorgeld kan liefst voor, maar ook na de tocht worden afgedragen.

9. De deelnemers worden teruggebracht door vrijwilligers of hun familie, vrienden of kennissen naar het Veer te Stavenisse vanaf hun eindpunt waar ze gestopt zijn.

10. Deelname kost 10 euro voor volwassenen 18 en ouder, 5 euro voor kinderen van 6-t/m 17.

11. Alle deelnemers worden verzocht vooraf te eten en te drinken zodat ze voldoende energie hebben voor de tocht. De reddingsboten hebben dus in geval van nood wat te eten en te drinken voor onderweg. 


Veiligheid;

De veiligheid is gedurende deze tocht topprioriteit. Gedurende de gehele tocht zullen minimaal 3 reddingsboten en meerdere veegboten met EHBO-ers aanwezig zijn. Vermoeide zwemmers, of zwemmers die het zelf willen, worden aan boord gehaald en als het nodig is naar de kant gebracht. Deze boten zorgen er verder voor dat alle zwemmers buiten de boeien, dus buiten het vaarwater blijven zwemmen. Alle boten hebben opgeleid personeel aan boord met EHBO en reanimatie diploma. Verder beschikken de reddingsboten over een AED, een EHBO-koffer en thermodekens. Aan de wal staan op verschillende plekken langs de kant mensen met EHBO-diploma’s. Gekleurde badmuts en zwemboeitjes zijn verplicht. Er is ook minimaal 1 AED aan de wal nabij het vertrek en eindpunt.

 

Benodigdheden:

Minimaal 3 reddingsboten met opgeleid personeel 

Vergunning/toestemming gemeente Tholen en Rijkswaterstaat

Voldoende vrijwilligers op de boten en aan de wal

Voldoende veegboten

Auto’s om de zwemmers op te halen

AED/pax tassen en “thermo ”dekens op de boten en aan de wal

Eten en drinken aan wal en op de boten

Open slagbomen aan de dijken

Registratieformulieren, koffie, Bouillon/Soep en voedselbonnen en pennen

Geldkluis met kasboek

Film/cameraploeg vanuit 1 van de boten en op de wal

Formulier met de veiligheidsbriefing en verdere aandachtspunten

Scherm op het veer welke de zakelijke sponsors en routekaart etc weegeeft, na de tocht eventueel een fimpje van de drones.

En last but not least; mooi weer, gezelligheid, veel supporters en? Zoveel mogelijk goed gesponsorde zwemmers!


Checklist voor aanvang:

1       Alle boten hebben professionele hulpverleners aan boord, met EHBO en reanimatie certificaten, voldoende veiligheidsmiddelen, dekens, flessen energy drink, en versnaperingen.

2       Alle boten hebben een VHF aan boord, en kunnen communiceren met de organisatie welke zelf ook een VHF heeft. VHF10/68. Minimaal 1 boot met AED aan boord.

3       Alle 5 de afhaalpunten moet de slagboom open zijn en moet minimaal 1 professionele hulpverlener aanwezig zijn met EHBO-koffer en reanimatie diploma. Minimaal 1 8 persoons auto waarin de tas met warme kleding en handdoek zwemmers.

4       Alle deelnemende zwemmers hebben een body wetsuite indien de watertemperatuur minder is dan 16 graden, en een gekleurde badmuts met safeswimmer.

5       Alle deelnemers worden op leeftijd gecontroleerd en of toestemming van de ouders is verkregen indien deze onder de 18 is.

6       Alle deelnemers worden vooraf gebrieft op veiligheid en de NO PLAY procedure.

7       Alle deelnemers worden vooraf geteld, genummerd en door de boten goed in de gaten gehouden, als de groep te veel uit elkaar gaat zwemmen en de boten het overzicht niet kunnen houden, worden de voorste zwemmers verzocht langzamer te zwemmen waardoor het overzicht blijft behouden.

8       Bij het eindpunt staat goede opvang, met EHBO en AED, warme dekens en soep/bouillon/Koffie

9       Het weer wordt vooraf goed gecheckt, bij onweer of windkracht meer dan 4 Beaufort tegenwind wordt alles afgelast. Bij wind vanachter wordt de situatie bekeken.

10  Alle mobile telefoonnummers van de mensen op de boten en afhaalpunten, en van de EHBO’ers worden vooraf verzameld in een whapp groep

11  Op het vertrekpunt op het veer, en eindpunt Sint-Annaland beschikt de organisatie over goede mogelijkheden om extra hulp in te roepen van veiligheidsdiensten of ambulance.

12  Leermomenten uit vorige zwemtocht: kribben goed afbakenen, warme soep of bouillon bij aankomst, deelnemers nummeren op de hand, voldoende badmutsen en safeswimmers.

13  Zowel op vertrek als aankomstpunt staat minimaal 1 toilet.

 

NOODHULP alarmnummer 112

 

Huisartsenpost:

Bergen op Zoom, Boerhaaveplein 1 4624 VT Telefoon 0164273855

Alle vrijwilligers hebben een lijst gekregen met namen en gegevens van de zemmers, organisatie, EHBOers, schippers, woordvoerders etc etc..

                                                         

Draaiboek Zwemmen van Stavenisse naar Sint Annaland
Volledige informatie over deze zwemtocht
Draaiboek Zwemmen van Stavenisse naar Sint Annaland 2019.pdf (449.28KB)
Draaiboek Zwemmen van Stavenisse naar Sint Annaland
Volledige informatie over deze zwemtocht
Draaiboek Zwemmen van Stavenisse naar Sint Annaland 2019.pdf (449.28KB)

 

Sponsorkaart zwemmers
Hierop kunt u uw sponsors registreren
Sponsor & deelnamekaart 2019.pdf (105.71KB)
Sponsorkaart zwemmers
Hierop kunt u uw sponsors registreren
Sponsor & deelnamekaart 2019.pdf (105.71KB)

Foto van de startplaats te Stavenisse, het zogenaamde Invalide Vissteiger. Vanaf hier gaan we met de stroom mee richting Sint Annaland onder begeleiding van de reddingsboten. Veilig tussen de wal en het vaarwater.

Het goede doel waar de volledige opbrengst van deze tocht naar toe gaat, EQuiMio 

Hieronder de namen en afstanden die zich reeds hebben opgegeven voor de tocht van 2018:

Stand op 9 augustus 2018


56 (wel of niet gesponsorde) Zwemmers: 

 1. Willem Willeboordse 4,5KM
 2. Jari hout 7,8KM
 3. Mirella Kienhuis 4,5KM
 4. Robert Willem Harthoorn 7,8KM
 5. Albert van den Berge 7,8KM
 6. Deidre Bongaerts 4,5KM
 7. Jannelize de Ruiter 7,8KM
 8. Jos Kodde 7,8KM
 9. Arian Hotting 7,8KM
 10. Rens Goedegebure 7,8KM
 11. Cristel van Eenennaam 2,5KM
 12. Walther Kerkhofs 7,8KM
 13. Joost van Eenennaam 4,5KM
 14. Michel Hermans 7,8KM
 15. Hans Kwaks 7,8KM
 16. Els Brands 7.8KM
 17. Mariëlle Eenennaam 7.8KM
 18. Stefan van der Zande 7.8KM
 19. Koen Hagenaars 7,8KM
 20. Heleen Groenenboom 7,8KM
 21. Petra Bilthof 7,8KM (afgemeld)
 22. Nadine van Eenennaam 4,5KM
 23. Marcel van Eenennaam 7,8KM
 24. Fedde de Boer 7,8KM (Afgemeld)
 25. Lex Hoogendam 7,8KM
 26. Eelco van Duijvenbode 7,8KM (afgemeld)
 27. Maria Breure 2,5KM
 28. Jaqueline Heijboer 7,8KM
 29. Jeremy Gierman 7,8KM
 30. Mirjana Schaap 2,5KM (wegens blessure)
 31. Pim Vogel 7,8KM (Afgemeld)
 32. Bas van Overdijk (Afgemeld)
 33. Andre Pantekoek 4,5KM
 34. Bennard de Rijke 7,8KM
 35. Ineke van Gent 2,5KM
 36. Hiroyuki Asakura7,8KM
 37. Remi Quist 7,8KM
 38. Willian Hotting 7,8KM
 39. Remy Quist 7,8KM
 40. Jeroen Weijts 7,8KM
 41. Moroula Imkamp 7,8KM
 42. Constance van der Lingen 7,8KM
 43. Ariette van Leeuwen 2,5KM
 44. Mathilde van Leeuwen 2,5KM (afgemeld)
 45. Corne van leeuwen 2,5KM
 46. Ilse Strecher 7,8KM
 47. Tonja Dekker 7,8KM
 48. Wim Schipper 7,8KM
 49. Louis van Walsum 7,8KM
 50. Johan van Oost 7,8KM
 51. Margriet Wesseling 7,8KM
 52. Johan van Oost
 53. Anoniem 7,8KM
 54. Anoniem 7,8KM
 55. Tom Prent 2,5KM
 56. Mareike van Hoek 7,8KM
 57. Noll van Thull

Vrwijwiligers/Schippers/EHBO:


 • Miranda Hage
 • Dina Dorst
 • Willianne Hout
 • Henny Ponsteen.
 • Aartje Eerland
 • Paula Thijssen
 • Leanne Bentschap-Knook
 • Marthijn Mol
 • Gerrina de Ruiter
 • Anja van Eenennaam
 • Ronald Valkhof (Walcommunicatie marifoon EHBO-Boten)
 • Wilbert van den Berge (Mistral sar/bergings boot) leading front
 • Sar boot brandweer (Jaap Eerland, Gerald Janssen, Paul Kosten en Corne de Koster) Landside protection
 • Sar boot Tholen (Arvid Gakeer, onbekend, Joost Moerings) Seaside protection
 • Yoesef Smits (veegboot)
 • Eddy Thorfs (veegboot) (afgemeld)
 • Pim Bot (veegboot/Kano)
 • Peter Daems (veegboot)
 • Corne Dijke (veegboot)


Vele particuliere sponsors die online doneren of de zwemmers sponsoren!!

Bedrijfsmatige sponors na de hoofssponsor in willekeurige volgorde:

 • Hoofdsponsor 2018, MCD de Koster (verzorging eten en drinken en materiaal) 
 • Woonboulevard Poortvliet (Financiele hulp) 
 • Restaurant de Deubreak (Koffie voor vrijwilligers en zwemmers/AED)
 • MS Sports & Nutrition (Financiele Hulp en warming up)
 • Jeremy Sportmassage (Financiele hulp)
 • Eendrachtbode (Financiele hulp en advertenties)
 • Bouwbedrijf M van Prooijen beheer en inbraak Preventie, (Financiele Hulp)
 • Bouwbedrijf Roozemond (Materiele hulp)
 • Dorpshuis de Stove (Soep bij aankomst)
 • Restaurant het Packhuys (inschrijven, financiele hulp)
 • Thoolse bode (Artikel)
 • Muziek vereniging Euterpe (Muzikale ondersteuning)
 • Cannect (ICT, drone ondersteuning en Financiele hulp)
 • John Potappel Dienstverlening (Materiele hulp)
 • BHV Training Zeeland (Materiele Hulp)
 • Reddingsbrigade post Vlissingen (Materiele hulp)
 • Begrafenisverzorging Dorst (Materiele hulp)
 • NB Administratie en Beveiliging (Financiele hulp)
 • De Thoolse Mijl (materiele hulp)
 • Fast Support (hulpverleningsvaartuig Mistral)
 • Omroep Zeeland (reclame)
 • Remmerswaal Accountants (Financiele hulp)
 • Stucadoor Mertens (Financiele hulp)
 • Bouwservice Janssen (Financiele hulp)
 • Van Steenis Auto's (Financiele hulp)
 • Elenbaas verhuur (materiele hulp)
 • Nautical Safety Tholen (organisatie, EHBO middelen en Financiele hulp)

 

 

 

 JOHN POTAPPEL DIENSTVERLENING


 

 Namen van de (gesponsorde) zwemmers van de vorige tocht 2017, en af te leggen KM op alfabetische volgorde op voornaam (update 15/08/2017)

Arina de Rijke  7,8

Jacqueline Heijboer      7,8

Bianca van der Kieboom             7,8

Cecile Bands     4,5

Celine Potappel              4,5

Eelco Duijvenbode        4,5

Els Brands          4,5

Els Potappel      4,5

Erik van Dam    7,8

Forentine Knulst            2,5

Isle Stecher       4,5

Jessica Heijboer              7,8

Jobje Oosdijk   2,5

Joost van Eenennaam  7,8

Jordy Ariens     7,8

Jos Kodde          7,8

Karine Jamard  4,5

Kees Alblas       4,5

Kelvin Grijs        7,8

Leen de Graaf  2,5

Lex Hoogendam             7,8

Linda Oosdijk   4,5

Marcel van Eenennaam              7,8

Marco Kloet      7,8

Maria Breure    1

Marielle van Eenennaam           7,8

Melany Grijs     2,5

Michael Smith  7,8

Michel Dantuma             7,8

Mirjana Schaap               7,8

Nadine van Eenennaam             2,5

Niels Heijboer  7,8

Nol van Thull    7,8

Paula Oostdijk 4,5

Paulianne de Ruiter      7,8

Pieter Heijboer               2,5

Rens Goedegebure      4,5

Richard Potappel            7,8

Sander Oosdijk 7,8

Stefan van der Zande   4,5

Tanny Kloet      7,8

Walter Kerkhofs             7,8

Willem Dorresteijn        7,8

Willemijn Heijboer        7,8

Wim Schipper  4,5

Vrijwillgers 2017 aangemeld (update 15/08/2017)

Marthijn Mol 

Marijn Oostdijk (EHBO)

Christina de Jonge

Anja van Eenennaam

Betty de Graaf (koffie schenken)

Nelly Potappel (koffie schenken)

Miranda Hage (EHBO)

Dina Dorst (EHBO)

Aartje Eerland (EHBO)

Henny Ponsteen (EHBO)

Wilbert van den Berge (Reddingsboot Mistral)

Rijkswaterstaat (boot met bemanning/EHBO mits er geen calamiteit is)

Brandweer Tholen (Reddingsboot met 3 man/EHBO)

Brandweer Stavenisse (Reddingsboot en met 3 man/EHBO)

Laurent Jansen Veegboot.

Wim Quaak veegboot


HOE KUNT U BETALEN ALS SPONSOR OR ZWEMMER?


1.      U kunt uzelf aanmelden als sponsor op http://nauticalsafetytholen.com/Oosterscheldezwemmen/ U krijgt dan na de tocht een betalingsverzoek met uw opgegeven vaste bedrag of het bedrag maal het aantal gezwommen kilometers als daar voor gekozen is. U mag ook op onze rekening storten OVV Zwemtocht Stav-Stal 2018 opNL92KNAB0256822336

2.    Gewoon een door u bepaald bedrag OVV Zwemtocht Stav-Stal 2018 storten op de rekening van het watersnoodhuis nummer NL93RABO0160611466

3.    Of u kunt makkelijk OVV Zwemtocht Stav-Stal 2018 direct via IDEAL, Credicard of PAYPAL op de website van het watersnoodhuis doneren, via de volgende link: https://watersnoodhuisstavenisse.nl/donatie#Direct-doneren

Uw logo, slogan of bedrijfsgegevens welke we op het scherm en website zullen zetten kunt u sturen naar nauticalsafetytholen@gmail.com

4. Voor of na aanvang van de zwemtocht, cash ter plaatse. (geen pin hier)

We hopen op uw deelname!

Bedrijven die sponsorde in 2017. Bedrijven die zwemmers sponsoren, geld doneerden, kortingen geven, eten/drinken aanbieden, of een andere vorm van support in willekeurige volgorde:

                                                                         Snackbar het Zwaluwnest

 

 

                                                                     Dorpshuis de Stove Stavenisse

 

 

 


                                                                              Hotel Stavenisse

 

 

                                                         JOHN POTAPPEL DIENSTVERLENING

Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten.Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten.